sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kukkakauppa Nuppu

Hei!Aikani tuon nukkiksen kanssa väkersin, kunnes totesin, että se on niin pieni ja huoneet kapeita, etten saa siitä haluamani näköistä kotia nukelle. Aloin pyörittelemään mielessäni mitä siitä tekisin. Hetken pohdittuani minulla välähti! Haluan siitä kukkakaupan! Tuumasta toimeen..Aloin keräämään kukkakauppaan sopivia tarvikkeita ja materiaaleja. Ja tältä siellä tällähetkellä näyttää!
Kaupalleni tahdoin nimen, joka viittaisi kukkiin, ja Nuppuun päädyin. :)
Edessä oleva hopeanharmaa pöytä on äidin lapsuudesta. Se oli alunperin tummanvihreä, mutta hion vanhan maalin pois ja maalasin sen paremmin huoneeseen sopivaksi. Kaupassa ei ole erikseen ostettuja huonekaluja, takana pilkistävä sininen pöytäkin on lapsuuden leikeistä! Valkoiset kaapit ovat Jordan- vauvojen hammasharja telineestä, joita sain kaupasta hakea! :D Liimasin jätskitikut tasoiksi ja laitoin taakse katrongin.


 Tässä vähän yksityikohtia!
Parvelle halusin pienen oleskelutilan, jossa kauppias itse voi vähän hengähtää vaikka kahvitauolla! Ensin täytyy vain löytää kauppaan sopiva työntekijä..:)


Tapetoin takaseinän vaaleanpunaiseksi ja askartelin vuodesohvan. Seinähylly on tehty jätskitikuista ja paperista ja pikkupöytä on käsivoidepurkin korkki! Seinällä Kirsiltä saamani koristeet!

 
Joulunaikaan on kukkakaupassa lähinnä joulukukkia, kransseja ja koristeita. Kultaiset lahjapaketit ovat tehty sokerinpaloista, jotka sitten päällystin karkkipaperilla, alin ja isoin paketti on tosin lihaliemikuutio :DD Keittiöstä löytyy vaikka mitä nukkikseen sopivaa!


***********************************
Tässä kuvia vielä akvaariostani ja sen uusista asukkaista, jotka saapuivat meille eilen.
Akvaarioni on 60 litrainen ja siellä asustaa: Parvi neontetroja, kolme panssarimonnista ja taistelukala uros nimeltään Jorma.Kiitos kommenteista ja liittykää myöskin lukijoiksi!

Hyvää kolmatta Adventtia!

-Ruusunpuna

5 kommenttia:

 1. Uskomatonta mikä muodonmuutos ja kuinka nopeasti. Hyvä ratkaisu. On ihan totta, että liian pieneen tilaan ei kotia saa, ellei sitten tyydy vain tupaan ja makkariin tms. Nuppu on hyvä nimi kaupallesi. Sehän on ihan mun käsityökaupan sisko :) Silmu tarkoittaa myös uuden alkua, minun tapauksessa käsillä tehden. Hylly parvella on hieno ja pöytä korkista myös kekseliäs ratkaisu. Mutta paras idea kaikista on tuo lihaliemikuutio!!! Ei muuta kuin punainen nauha ympärille, niin paketti on valmis. Tai sitten tosiaan vaikka ilman nauhaa. Kukkakauppaan voit tehdä myös käärepaperit, nauhat, joilla sidotaan, multasäkit, puutarhatyövälineitä, kukkienhoitoaineita purkeissa jne. jne. Eli kukkakauppa on tosi kiva mininä, sinne saa hankkia niin monipuolisesti tavaraa.

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttäää- vitriinit taustalla on komeat ja minä ainakin tulen asiaakksi ,ennen Jouluhan on kukkakauppaan usein asiaa :)

  Kiitos tilauksesta..koitan pistellä jotain yllätystä Nuppuun ,niin kuin tupaantuliaisiin :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista!! Mukavaa joulun odotusta.Minulla on iso kaappi jonne nyt olen siirtänyt kaikkien nukkekotien"sisällön" Nukkekoti blogini on vuodatuksen puolella:Tilkkutiinan koti ja nukkekodit

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana kauppa! Todella hienoa työtä olet tehnyt. Niin paljon kauniita yksityiskohtia. Tämä on todella hieno harrastus.
  Oikein mukavia joulukuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 5. tulipas kaunis kukkakauppa ja voi sun mielikuvituksen tuotosta. Lihaliemikuutioista pakettia, aivan ihanaa. Paljon olet sinne saanut aikaan, tosi hyvältä näyttää :)
  akvaariosi on myös hyvällä mallilla, siellä on ELÄMÄÄ YES:)

  VastaaPoista