tiistai 6. joulukuuta 2011

Nukketaloni

Heippa!


Tässä eka kunnollinen postaus, jossa luvassa kuvia nukkelastani. Kuten sanottu olen vasta ihan aloittelija ja kirjoitan blogia lähinnä omaksi ilokseni ja jotta voin myöhemmin katsella mitä olen puuhannut. Sain nukkekodin n. 8 vuotiaana, se on serkun vanha. Pienenä leikin sillä, mutta sitten se jäi varastoon lojumaan useiksi vuosiksi. Alkusyksystä sitten muistin sen olemassa olon ja aloin sitä kunnostamaan. Käytön jälkiä näkyy, mutta uudella tapetilla ja pienillä korjaustoimenpiteillä siitä tulee varmasti ihan sievä!

 Tältä siellä siis tällähetkellä näyttää, kuten sanottu tila on pieni ja esim. tapettien laitto vielä kesken, mutta ainakin saa vähän kuvaa miltä tämä näyttää. Tässä yksityiskohtia:

Huonekalut ovat kaikki vanhoista nukkeleikeistä jääneitä, mutta ainakin toistaiseksi palvelevat hyvin! 
Tässä kuva tekemistäni lankakeristä, alhaalla oleva pinkkikerä on tosin Kirsiltä saatu. Kerät ovat helppoja tehdä pillin ympärille, ja lopputulokseen olen tyytyväinen. Vielä tosin vyötteet puuttuu...:)

 Äidin/minun ystävä Sari (http://rustooksia.blogspot.com/) on taitava maalaamaan posliinia ja teki nukkekoti puuhistani kuullessaan "tupaantulias lahjan". Tämä ihana astiasto on täydellisesti nukkiskokoa ja siinä on paljon hurmaavia yksityiskohtia, kiitos! :)

 Laitoin tänne myös kuvan"patalapuista", jotka myöskin löytyivät lelulaatikostani...Nämä Bratz-nuken lapaset sopivat hommaan hyvin!
  Ihan heti ei arvaa mistä tämä pyykkikori on peräisin! Uskokaa tai älkää, akvaariokasvit tulevat tuommoisissa purkeissa, joille keksin heti käyttöä! :D  Akvaariosta myös kuvia myöhemmin!


Loppuun vielä kuva Kirsiltä saamistani nukkistavaroista! Kankaat ovat ihania ja tuosta sinipinkistä tulikin heti matot! Muita tavaroita olen myös ripotellut asuntoon, kiitos kiitos Kirsi!! :)*************************Hyvää Itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

  1. siis aivan ihana nukkekoti. Ja voi mikä mielikuvitus pyykkikori ja niin sopiva. Lankakerät pillin ympärille, en vaan oisi keksiny..brazin lapasista patalaput :D?! voi ei:)
    odottelen innolla mitä muuta sinne keksit:) joulurauhaa nukkekotiisikin:)

    VastaaPoista
  2. Kivaa! Vihdoinkin pääsen seuraamaan mitä kaikkea keksit nukkekotiisi. Tuo pyykkikori on hieno oivallus. Ja kengätkin oli niin nätisti järjestyksessä seinän vieressä, kodikasta :)

    VastaaPoista